Βαρδάκης Λάζαρος – Γυμναστής – Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης

Γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1983, είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Εργάστηκε σε ερασιτεχνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και η πρώτη του “εμφάνιση” στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας έγινε τη σεζόν 2012-2013 όπου και εργάστηκε για λίγους μήνες στη Βέροια ως γυμναστής. Τη σεζόν 2013-2014 ήταν γυμναστής – υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, αλλά και υπεύθυνος για τη βιντεοανάλυση αντιπάλων στον Παναιτωλικό. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε γυμναστής στον ΑΟ Χανιά, όπου εργάστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην ομάδα. Ακολούθησαν οι συνεργασίες του με Λάρισα, Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου. Τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα, που ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν 2016-2017. Από το 2017 βρίσκεται στην ομάδα μας.


Λεκίδης Απόστολος – Προπονητής τερματοφυλάκων

Γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1968 και έχει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας σε Άρη (Α’ Εθνική), Ηρακλή (Α’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική),  Παναιτωλικό (Β’ Εθνική), ΗΛΤΕΞ Λύκοι (Β’ Εθνική), Καλλιθέα (Β’ Εθνική), Ναυπακτιακό (Γ’ Εθνική), Καλαμάτα (Β’ Εθνική), Α.Ε. Χανίων (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική), Ιωνία Χανίων (Γ’ Εθνική), ενώ τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπαιξε σε ΟΦ Ιεράπετρας (Δ’ Εθνική), Αστέρα Χαλέπας (Δ’ Εθνική), Σπάθα (Δ’ Εθνική) και Ιδομενέα Γαλατά (Α’ Κατηγορία Χανίων).

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Α.Ο. Χανιά (Football League 2 και Football League), Επισκοπή (Football League) και Λαμία (Football League), ενώ ήταν και μέλος του τεχνικού τιμ του Πανακρωτηριακού στη Δ’ Εθνική. Από το 2016 βρίσκεται στην ομάδα μας.


Κούτας Βασίλης – Προπονητής ατομικής βελτίωσης

Είναι γεννημένος στις 19 Δεκεμβρίου 1974 στην Άρτα και εδώ και πολλά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Χανίων. Έχει εργαστεί ως προπονητής σε αρκετές ομάδες (Ποσειδών Τσικαλαριών, Άρης Σούδας, Ίκαρος Μουρνιών, Σπάθα, Δόξα Παχιανών).

sponsor sponsor sponsor sponsor