ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Τσερκέζου (video)

Ο ποδοσφαιριστής που… λύτρωσε την ομάδα μας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, ο Δημήτρης Τσερκέζος, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε με τον τρίτο ή τον δέκατο. Αντιμετωπίζουμε και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, όπως κάναμε και σήμερα. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, νομίζω ότι εκτός από μία φάση στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε την καθολική υπεροχή, είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και πολλές τελικές. Ίσως έτσι ήταν η μοίρα να το βάλουμε στο τέλος το γκολ, αυτό που δεν μας έδωσε νωρίτερα δηλαδή να μας το δώσει στις καθυστερήσεις. Συνεχίζουμε, ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το πως αισθάνεται που πέτυχε το γκολ της νίκης:«Χαρούμενος, αλλά να σας πω την αλήθεια φαίνεται συνηθισμένο αυτό που θα πω αλλά σίγουρα αν έμπαινε στο 60’, στο 70’ ή στο 20’ το γκολ από κάποιον άλλο θα αισθανόμουνα το ίδιο. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Αυγ 2019

Επιστροφή στις προπονήσεις (pics+video)

14 Αυγ 2019

Συνάντηση με ιδρύματα των Χανίων

13 Αυγ 2019

“Επεσε η αυλαία” στα 3-5 Πηγάδια (pics)