ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ήττα και από το Καλτσέτο για τον Νέο Κισσαμικό

Ο Νέος Κισσαμικός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στο νεοσύστατο αλλά σημαντικά ενισχυμένο Καλτσέτο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο Καστέλι με σκορ 6-2, για τη 10η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας.

Μόλις στο 6′ ο Τζούγκαρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ψωματάκη να “απαντά” άμεσα για το 1-1 (8′). Πολύ γρήγορα όμως το Καλτσέτο πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Κρεμασμενάκη (11′), για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Μπάχα στο 20′ και στο 45′.

Ο Καβρουλάκης στο 60′ σημείωσε το 5-1 για τους φιλοξενούμενους, για να μειώσει στο 65′ ο Ψωματάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75′ με τον Κρίστο.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Μιχελιδάκης, Παπαδάκης, Κουκουράκης, Καστανοπουλάκης, Παπαγιαννάκης, Ν. Ζουριδάκης (60′ Μαραγκουδάκης), Γ. Ψωματάκης, Γ. Μπέκας, Τουλουπάκης, Χουδαλάκης, Σχοινοπλοκάκης.

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Πόντα, Φανδριδάκης, Μαρκουλάκης, Τζούγκαρης (30′ Σταυρουλάκης), Πρωτοπαπαδάκης (41′ Βογιατζής), Σκουλάκης, Τσεσμελής (53′ Ποντικάκης), Ελευθερίου, Καβρουλάκης (70′ Κρίστο), Μπάχα, Κρεμασμενάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

16 Ιαν 2019

Η προπόνηση της Τετάρτης

16 Ιαν 2019

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουσκουνά (video)

15 Ιαν 2019

Η προπόνηση της Τρίτης