ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

«Εκπληρώσαμε την επιθυμία των παιδιών»

Η κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, σύζυγος του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός, Στάθη Πονηράκου, μίλησε στο kissamikos.gr για τη νέα επίσκεψη του Κισσαμικού στην “ΕΛΠΙΔΑ”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κ. Μπαζάκα-Πονηράκου, που με δική της πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια αυτή η σχέση ανάμεσα στην ομάδα μας και τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα στην “ΕΛΠΙΔΑ”:

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου επισκεφτήκαμε μαζί με την ομάδα μας, ΠΑΕ Κισσαμικός, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”. Γυρίζοντας από τον αγώνα της Καρδίτσας, γεμάτοι αισιοδοξία και χαρά, αποφασίσαμε μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Δημήτρη Τσερκέζο, Αριστείδη Λώττα, να παρευρεθούμε στην Ογκολογική Μονάδα, με αφορμή την πρώτη μας επίσκεψη, και αφού μας ζητήθηκε από τα παιδιά να εκπληρώσουμε την επιθυμία τους. Η επιθυμία των παιδιών ήταν μία ποδοσφαιρική μπάλα και η φανέλα της ομάδας μας και έτσι επισκεφτήκαμε εκ νέου την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” για να εκπληρώσουμε μία τόσο απλή επιθυμία, αλλά τόσο σημαντική γι’ αυτά τα παιδιά. Ήταν μία απλή επιθυμία που εμείς με ευχαρίστηση εκπληρώσαμε. Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν γεμάτο με χαρά και συγκίνηση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφιέρωσαν χρόνο στα παιδιά, παίζοντας, ζωγραφίζοντας και ήταν ένα πολύ δημιουργικό απόγευμα. Είναι πραγματικά ένα έργο ζωής που κάνει με αυτή την Ογκολογική Μονάδα η κ. Βαρδινογιάννη και εμείς σίγουρα θα ξαναπάμε στα παιδιά, γιατί και τα ίδια μας το ζητήσανε αλλά είναι και δική μας επιθυμία σε κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα τους».

Όσον αφορά τη στήριξη της οικογένειάς της στην ομάδα ανέφερε τα εξής: «Θα συνεχίσω κι εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε δίπλα στα παιδιά και να τα βοηθάμε σε ό,τι χρειάζεται η ομάδα μας. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια που γίνεται και τη δύναμη όλων θα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Ιούν 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

15 Μαΐ 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

07 Μαΐ 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση