ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Έδωσε “ΕΛΠΙΔΑ” ο Κισσαμικός!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κισσαμικός, έπειτα από πρωτοβουλία της οικογένειας Πονηράκου, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στα παιδιά και τους γονείς τους που δίνουν τον δικό τους δύσκολο αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη, το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρη Θεοδωρογλάκη και τις κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου και Λουκία Μπαζάκα, πέρασαν λίγες στιγμές με τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, μοιράζοντας δώρα τα οποία είχαν επιλέξει τα ίδια τα παιδιά και ήταν προσφορά της Τεχνικής Μελετητικής Εταιρείας “EDEKA A.E.”, η οποία είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης του Κισσαμικού.

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού τις λίγες ώρες που βρέθηκαν στο “EΛΠΙΔΑ”, πρόσφεραν απλόχερα την αγάπη τους στα παιδιά και τους έδωσαν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

episkepsi elpida2

Η κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, που πριν μερικά χρόνια έδωσε τον δικό της αγώνα με τον γιο της Νικόλα (ο οποίος από την πλευρά του έδωσε δύναμη και κουράγιο στα παιδιά με την παρουσία του) και είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τόνισε ότι θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια οι επισκέψεις ανθρωπιάς του Κισσαμικού στο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη στο “ΕΛΠΙΔΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Φεβ 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

12 Φεβ 2019

Εντονη η παρουσία της ομάδας μας στην “37η Γιορτή Ποδοσφαιριστή”

30 Ιαν 2019

Ολοι μαζί μπορούμε, για τον Θοδωρή!