ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Απονομή του τροπαίου του ιστορικού πρωταθλήματος στην εκδήλωση της ΕΠΣΧ

Το βράδυ του Σαββάτου (20/02) η Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή της στο κοσμικό κέντρο “Καλόρος”, για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών. 

Η ομάδα μας είχε την τιμητική της στην εκδήλωση, αφού της απονεμήθηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το τρόπαιο παρέλαβε από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων Δημήτρη Λυκάκη o Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Στάθης Πονηράκος, που συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη σύζυγό του Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου και την κόρη του Μαργαρίτα. 

Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στον Κισσαμικό για την ιστορική άνοδο στη Football League, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΧ Ιορδάνη Ακασιάδη.

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας συνόδευαν στην εκδήλωση η σύζυγός του Μαρία, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Χανιωτάκης και ο Πρόεδρος του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός Βασίλης Σχοινοπλοκάκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

21 Σεπ 2018

Να σας ζήσει!

08 Αυγ 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

04 Αυγ 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

02 Αυγ 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

13 Ιούν 2018

Ευχές και ευχαριστίες

sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor sponsor