ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Απονομή του τροπαίου του ιστορικού πρωταθλήματος στην εκδήλωση της ΕΠΣΧ

Το βράδυ του Σαββάτου (20/02) η Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή της στο κοσμικό κέντρο “Καλόρος”, για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών. 

Η ομάδα μας είχε την τιμητική της στην εκδήλωση, αφού της απονεμήθηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το τρόπαιο παρέλαβε από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων Δημήτρη Λυκάκη o Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Στάθης Πονηράκος, που συνοδευόταν στην εκδήλωση από τη σύζυγό του Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου και την κόρη του Μαργαρίτα. 

Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Χανίων απένειμε τιμητική πλακέτα στον Κισσαμικό για την ιστορική άνοδο στη Football League, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΧ Ιορδάνη Ακασιάδη.

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας συνόδευαν στην εκδήλωση η σύζυγός του Μαρία, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Χανιωτάκης και ο Πρόεδρος του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός Βασίλης Σχοινοπλοκάκης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Φεβ 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

12 Φεβ 2019

Εντονη η παρουσία της ομάδας μας στην “37η Γιορτή Ποδοσφαιριστή”

30 Ιαν 2019

Ολοι μαζί μπορούμε, για τον Θοδωρή!